zaterdag 6 april 2013

nummer 8: monster
En daar is Lark weer een keertje, nu in wat dunnere katoen. Ik heb nog steeds niet genoeg van dit patroon. In iedere kleur is het monstertje weer zo anders.

vrijdag 5 april 2013

nummer 7: eenhoorn
Toen ik op de FreshStitches site deze eenhoorn zag, was ik verkocht.
Die. Wilde. Ik. Ook. Maken.
En zo gezegd ...
Het meeste werk is in de haren gaan zitten. Meer dan 300 haren in 10 verschillende kleuren. De eenhoorn is enigszins topzwaar, maar wel erg lief.
vrijdag 29 maart 2013

nummer 4: monster
Dit is weer een Lark, gemaakt in verschillende tinten blauw, de lievelingskleur van onze oudste dochter. Het monstertje is dan ook van haar.

zondag 24 maart 2013

monster 3/13, of: hoeveel monsters kan je maken in een jaar?

Eigenlijk heb ik mijn doel, 13 monsters in 2013 al lang en breed gehaald. Een aantal kleine monstertjes, een paar grote er bij en ook nog een pop en een eenhoorn inmiddels ...
Ik ga ze nu maar gewoon bijhouden en tellen, want ze zijn te leuk om niet te laten zien. En ook echt niet alleen monsters meer.Dit is een walvis, weer een patroon van FreshStitches.

zaterdag 23 maart 2013

monster 2/13: januari 2013


Eigenlijk was hij op 4 januari al klaar. Op 26 januari heb ik hem persoonlijk in Parijs afgeleverd bij zijn nieuwe eigenaar. En nu pas laat ik hem zien: de regenboogdraak!
Weer een patroon van Fresh Stitches, samengesteld naar eigen inzicht en met mijn kleuren.
Ik heb al verschillende foto's gezien vanuit Parijs van de regenboogdraak. Ik geloof dat hij daar wel in goede handen is!

woensdag 20 maart 2013

nummer 6: pop
Via Facebook heb ik een erg leuke ruil afgesproken: ik kreeg drie knifty knitters (breilooms) en ik heb deze pop gemaakt. Lief is ze hè? Ik denk dat ik er binnenkort nog een voor mezelf maak.

nummer 5: monster
En nog een Lark, een roze dit keer. Voor onze jongste dochter.

donderdag 3 januari 2013

monster 1/13: januari 2013

Hier is het eerste monster van 2013:Het is een van mijn favoriete patroontjes, ik vind dit zo'n lief monstertje!
Lark is een patroon van Fresh Stitches (Stacey Trock), dat je hier gratis kan downloaden. (http://www.knittingfever.com/c/leaflet/14805/)
Dit is overigens niet mijn eerste Lark, eind vorig jaar heb ik er nog 3 gemaakt. Hier is de familie (tot nu toe):En door steeds ander garen te gebruiken, worden ze elke keer weer heel anders! Ik denk maar zo dat er het komende jaar nog wel een paar Larks bij zullen komen ...